Verktyg för marknadsföring

Kontaktregister CRM

Sökbart kundregister
Obegränsat antal kontakter
Kundlogg med anteckningar

Samla alla kontakter på ett ställe, så att du enkelt kan göra utskick eller bearbeta befintliga eller potentiella kunder på ett effektivt sätt. Vårt kontaktregister ger dig en enkel översikt över alla dina kontakter. Varje kontakt har en loggbok där du kan skriva anteckningar för varje kund, som hjälper dig att hålla reda på vad som har sagts eller gjorts.

Spåra sökmotorplacering

Daglig spårning av sökmotorplaceringar
Exportera rapport som PDF
Ingen domänbegränsning

Nextcamp visar automatiskt dina placeringar för dina vikigaste söktermer, som underlättar vid sökmotoroptimering. Lägg till dina önskade sökfraser och få full koll på hur du klättrar eller faller i ”SERP:en”. Tjänsten registrerar dagligen dina placeringar och presenterar i både tabeller och diagram.  

När resultatet behöver presenteras för exempelvis kunder eller styrelsen, så kan du enkelt exportera resultatet som en PDF – ett ovärderligt verktyg för dig som säljer sökmotoroptimering som en tjänst. Med en knapptryckning får du en tydlig rapport att presentera.

Skicka nyhetsbrev

Prenumerationsformulär för din hemsida
Designa själv med drag-and-drop
Automatisk länk för avsluta prenumeration
Snygga utskick i både dator och mobil

Marknadsför dig via e-post till kunder och leverantörer. Använd vår enkla blockeditor eller en färdig mall för snygga nyhetsbrev, ingen kodning krävs. 

Välj ett av våra färdiga formulär att klistra in på din webbplats för att samla in nya prenumeranter, eller importera en lista eller kundregister till vårt kontaktregister och börja skicka snygga nyhetsbrev på direkten. 

Utvalda företagsrabatter

Vi företagare lägger stora pengar på allt från försäkringar till bokföringssystem. Varje krona man kan spara är en krona man kan lägga på värdeskapade utgifter, men sällan har man tid att jämföra eller pruta. Vi sköter prutandet åt dig och samlar en mängd unika rabatter och erbjudanden, som tillsammans kan spara dig tusenlappar. Exempel på aktuella rabatter är två månader gratis hos den automatiska bokföringstjänsten RedFlag (värde 996kr), eller hela 30% på fotopresenter hos SmartPhoto. 

Mobilanpassat

Givetvis är tjänsten responsivt mobilanpassad, så att du kan logga in och sköta det mesta av din marknadsföring och uppföljning på språng, direkt från en smartphone/tablet.

Tillgång till alla verktyg för 149 kr i månaden

Pris exkl moms. Kostnader kan tillkomma för förbrukning över det normala, se vår prislista.