Kundservice

Redo att hjälpa

Om något krånglar eller du har funderingar kring ditt medlemskap, kan du oftast hitta svar bland våra vanliga frågor eller i våra fullständiga användarvillkor. Om du inte hittar vad du söker, går det utmärkt att mejla. Vi svarar på e-post alla dagar i veckan.

support@nextcamp.se

Tel 0200-43 10 03

Danaco / Nextcamp
Kulas väg 14
352 55 Växjö

VAT SE850721273901. Innehar F-skattesedel.

Nextcamp är ett svenskregistrerat varumärke ägt av Danaco

Skicka meddelande

13 + 1 =

Företagspresentation

Jag heter Daniel Karlsson och är grundaren till Nextcamp. Redan som elvaåring började jag bygga hemsidor och programmera, vilket är något som hängt med mig hela livet. Genom åren har jag drivit flera småföretag inom alla tänkbara branscher. Allt från nätbutiker till en familjecamping. Utöver det har jag skrivit en bok om internetmarknadsföring och undervisat både på yrkesutbildningar och i företagssammanhang. En mångsysslare kan man säga.

Med så många års galenskap och experimenterande bakom mig, så vet jag att marknadsföring är det allra svåraste och viktigaste i alla företag. Internet har dock öppnat upp helt nya möjligheter även för den mest oerfarna och bekväma marknadsföraren. Men buden är många, och som nybörjare är det inte lätt att hitta rätt metod och till ett överkomligt pris. Därför skapade jag Nextcamp. 

Min enda förhoppning med Nextcamp, är att verkligen hjälpa småföretagare förverkliga sina drömmar. Mitt mål är att skapa den tjänst som du vill ha och som du behöver. Därför är din feedback oerhört viktig för mig, och jag lovar att göra allt jag kan för att Nextcamp ska bli ett självklart verktyg för alla som startar eget. Låt oss ta oss an utmaningen tillsammans!

Daniel Karlsson