Verktyg för att skapa nyhetsbrev

Skapa och sänd dina egna mailutskick med Nextcamp. Vår smidiga mall för nyhetsbrev tillåter dig att skriva snygga utskick utan krångel. 

Skicka nyhetsbrev som proffsen

Det ska vara enkelt att skicka e-post. Men att få till snygga utskick i sitt vanliga e-postprogram kan vara svårt. Därför har vi tagit fram en busigt enkelt nyhetsbrevstjänst där du själv designar, skapar och skickar iväg mailutskick till dina leverantörer, kunder eller kontakter. Helt utan några förkunskaper. Smart!

Nyhetsbrevsmall med drag & drop

Med vår mall kan du komponera egna nyhetsbrev utan krångel. Bry dig inte om koder eller programmering. Ladda upp bilder, skriv rubriker eller texter och lägg in knappar som leder läsaren vidare till din webbplats. Innehållet kan sorteras om och allt blir automatiskt anpassat för olika mailprogram och skärmstorlekar. Allt tillgängligt i vår enkla blockeditor.

Upp till 10 000 utskick per månad

Varje månad ingår det upp till hela 10 000 individuella utskick, så att du fritt kan dela både nyheter och erbjudanden med jämna mellanrum. Nyhetsbrev är ett av de främsta verktyg som finns för att behålla kontakten med befintliga kunder. Statistik visar att mer än 40% av alla konsumenter vill ta emot erbjudanden från sina favoritvarumärken varje vecka.

Alla kontakter samlade

Slipp att klippa och klistra kontakter. Vårt kontaktregister samlar alla dina kontakter och håller reda på vilka som ska ha nyhetsbrev eller inte. När du är klar med att skapa ditt nyhetsbrev kan du skicka ut det till alla dina kontakter med ett knapptryck, våra servrar sköter resten. Varje utskick får automatiskt en unik länk i sidfoten som kontakterna kan använda för att avregistrera sig för fortsatta utskick om de önskar.

Formulär för prenumeration

Nyhetsbrevstjänsten erbjuder kod som du eller din webbyrå kan klistra in på din webbplats för att visa ett formulär besökarna kan använda för att registrera sig till ditt nyhetsbrev. Kontakten sparas då automatiskt i ditt kontaktregister och kan närsomhelst avregistrera sig för fortsatta utskick, lika enkelt som det var att prenumerera. 

Starta din framgångshistoria här!

Endast 149 kr/mån